0 product

Vanwege de overname van Creabest is onze webwinkel tijdelijk gesloten. Onze excuses voor het ongemak. 

Silhouette biedt de mooiste digitale hobbymachines voor snijden, tekenen, graveren, embossen, stippelen en het maken van stempels. 

Silhouette biedt snijplotters en hobbymachines ontworpen voor de creatieve hobbyist. De Silhouette Cameo 2 en Curio snijden elke vorm die je maar wilt uit allerlei soorten materiaal, zoals vinyl, papier, karton, flexfolie, flockfolie, stickervellen en nog veel meer. De Curio kan ook nog graveren in metaal, papier embossen en stippelen. Geprinte afbeeldingen kunnen door beide uitgesneden worden en beide machines kunnen ook tekenen.
De Silhouette Mint is voor het maken van stempels. Met de software ontwerp je de mooiste designs en dit kleine schattige apparaatje maakt er vervolgens een stempel van. 

De mogelijkheden met de Silhouette machines zijn eindeloos. Door de uitgebreide bijbehorende software kun je werken met alle vormen, afbeeldingen en lettertypes, ontwerp je zelf of gebruik je 1 van de tienduizenden bestaande ontwerpen, kies je zelf het formaat van je uiteindelijk ontwerp en maak je dus precies wat je zelf wil. Omdat er zo veel mogelijk is, hebben we wat informatie voor je op een rijtje gezet:

Silhouette snijmachines
Silhouette snijmachines

Wat de snijmachines van Silhouette zo bijzonder maakt, is de kwaliteit en mogelijkheden die de machines bieden. Silhouette snijmachines zijn ontworpen voor de hobby en snijden allerlei verschillende materialen zoals papier en karton, strijkmateriaal voor stof, zelfklevend vinyl voor binnen en buiten, magneet papier, tattoo papier, stof, en meer. Met de Silhouette stempelmachine Mint maak je je eigen stempels. In dit artikel vergelijken we de machines met elkaar.

Lees meer...
Silhouette Curio
Silhouette Curio

De Silhouette Curio is de meest veelzijdige Silhouette machine tot nu toe. Hij kan embossen, graveren, tekenen en meer. 

Lees meer...
Silhouette Cameo 2
Silhouette Cameo 2

De Cameo 2 is de hobbysnijmachine voor het grotere snijwerk. Hij snijdt papier op maximaal 30,5x61 cm, maar materialen zoals vinyl (stickers) tot maximaal 30,5cm x 5 meter!

Lees meer...
Silhouette Mint
Silhouette Mint

De Silhouette Mint is de meest innovatieve stempelmaker op de markt. Ontwerp en print je eigen stempels met deze nieuwe telg uit de Silhouette familie.

Lees meer...
Materiaaluitleg (om te downloaden)
Materiaaluitleg (om te downloaden)

Je vindt hier verschillende handouts die gemaakt zijn voor de Silhouette Events in onze winkel.

Lees meer...
Links
Links

Naast het downloaden van digital designs van Silhouette zelf, kun je ook designs downloaden die door andere Silhouette gebruikers gemaakt zijn. Veel gebruikers plaatsen hun snijbestanden die ze zelf omgezet of gemaakt hebben op internet voor andere gebruikers. Er zijn inmiddels veel sites waar men die designs met elkaar uitwisselt.

Lees meer...
Handleiding
Handleiding

Deze handleiding is geschreven voor versie 2 van de software. De nieuwste versie van de software, versie 3, lijkt hier veel op, maar er zijn een paar functies verplaatst. De handleiding is daarom wel te gebruiken, maar soms zul je even moeten bekijken waar de functie nu te vinden is. Wij werken uiteraard aan nieuwe uitleg. 

Lees meer...
Snij-instellingen
Snij-instellingen

Voor jullie gemak hebben we hier een lijstje met snij-instellingen voor de Silhouette machines.

Lees meer...
Downloaden van snijbestanden van Silhouette America
Downloaden van snijbestanden van Silhouette America

Als je in de Silhouette software op de knop met het Silhouette logo klikt, kom je in de digital designs shop van Silhouette America. Hier vind je allemaal verschillende digital designs, waaronder gewone snijbestanden, maar ook print en snij designs, sketch designs, rhinestone designs en vinyl designs.

Lees meer...
Uitleg printen en snijden
Uitleg printen en snijden

Je kunt met de Silhouette ook printen en snijden combineren.

Lees meer...
Werken met Heat Transfer
Werken met Heat Transfer

Eén van de bijzondere eigenschappen van de Silhouette is de mogelijkheid om designs te snijden om daarna op stof te strijken. Je gebruikt hiervoor het Heat Transfer materiaal.

Lees meer...
Foto's omzetten naar een snijbestand
Foto's omzetten naar een snijbestand

In de Silhouette Studio kun je afbeeldingen omzetten naar een snijbestand. Je kunt de volgende bestandtypes openen in de Silhouette Studio: JPG, BMP, PNG, GIF en WMF.

Lees meer...
Werken met Printable Heat Transfer
Werken met Printable Heat Transfer

Eén van de bijzondere eigenschappen van de Silhouette is de mogelijkheid om geprinte afbeeldingen te snijden, ook met de nieuwe Printable Heat Transfer materiaal.

Lees meer...
Werken met Rhinestones
Werken met Rhinestones

Eén van de bijzondere eigenschappen van de Silhouette is de mogelijkheid om rhinestone designs te snijden.
Je maakt je eigen mallen om rhinestones te zetten op papier en stof.

Lees meer...
 • Contact

  Johanna Naber-erf 140, 3315 HD Dordrecht (geen winkel, wel afhalen van bestellingen)

  Bel ons: 078-7518518

  Email: info@creabest.nl 

   

  Copyright © 2016 Creabest. Alle rechten voorbehouden.