Paaskorting: 15% korting op ons hele assortiment!*

De korting wordt automatisch over de artikelen berekend, de prijs die je nu in de webwinkel ziet is de prijs met de korting eraf. 
* m.u.v. Silhouette machines, cadeaubonnen, boeken en tijdschriften.

Webwinkel

In onze webwinkel vind je alle artikelen die wij verkopen met de actuele voorraad. Je bestelling zal dus in (bijna) alle gevallen compleet geleverd worden. Je hoeft daarom ook niet op een tweede bevestigingsmail of iets dergelijks te wachten.

Wanneer een bestelling is geplaatst, wordt deze door ons tijdens openingstijden direct geraapt. (let op: op maandag is de winkel gesloten, bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden dus ook pas dinsdag verwerkt). Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, zullen we de bestelling direct verzenden.

Verzenden van bestellingen doen wij met PostNL. Bij bestellingen vanaf € 25,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen onder de € 25,00 betaal je altijd € 4,50 verzend- en afhandelingskosten, ongeacht of de bestelling verzonden kan worden via de brievenbus of met pakketpost bezorgd zal worden. Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven.

Voordelen van bestellen bij Creabest:

groene vinkVoor 15.00 uur besteld en betaald, vandaag nog verzonden!*
groene vinkZorgvuldig verpakt en verzonden.
groene vinkVerzending met PostNL voor een snelle levering.
groene vinkGroot, compleet assortiment.
groene vinkBestellingen vanaf € 25,00 gratis verzonden!
groene vinkBestellingen tot € 25,00 voor € 4,50 altijd voordelig verzonden!
groene vinkProfessionele ondersteuning bij vragen, altijd snel antwoord.
groene vinkRetourperiode van 30 dagen.

logo_ideal images paypal_logo

PostNL_bezorgdienst_logo

* Bestellingen worden verzonden op dinsdag t/m zaterdag. Op zaterdag wordt alleen brievenbuspost verzonden, pakketten kunnen niet verzonden worden op zaterdag. Bestellingen dienen betaald te zijn voordat deze verzonden worden, m.u.v. bestellingen met betaling onder rembours.


Populaire categorieën

nieuwcollectiesthemaopruiming

albumsbloemenpanpastelsilhouette

simplestoriesstempelinkttatteredangelstimholtz