Door onze deelname aan de KreaDoe zal onze winkel tijdelijk gesloten zijn van zaterdag 1 t/m dinsdag 11 november. Op woensdag 12 november is de winkel weer geopend.
Webwinkelbestellingen kunnen tijdens de sluiting gewoon geplaatst worden, maar deze worden pas vanaf 12 november verzonden. Tijdens de openingstijden van de beurs kunnen wij geen bestellingen rapen, waardoor het voor kan komen dat we helaas niet alle artikelen kunnen leveren. Wanneer je 's avonds een bestelling plaatst is die kans veel kleiner.

Wil je een bestelling doen om op te halen op de KreaDoe? Dat kan tot zaterdag 1 november 12.00 uur. Wanneer je een bestelling doet voor de KreaDoe, kies dan als verzendmethode 'Ophalen op de KreaDoe 2014'.

Webwinkel

In onze webwinkel vind je alle artikelen die wij verkopen met de actuele voorraad. Je bestelling zal dus in (bijna) alle gevallen compleet geleverd worden. Je hoeft daarom ook niet op een tweede bevestigingsmail of iets dergelijks te wachten.

Wanneer een bestelling is geplaatst, wordt deze door ons tijdens openingstijden direct geraapt. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, zullen we de bestelling direct verzenden.

Verzenden van bestellingen doen wij met PostNL. Bij bestellingen vanaf € 25,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen onder de € 25,00 betaal je altijd € 4,50 verzend- en afhandelingskosten, ongeacht of de bestelling verzonden kan worden via de brievenbus of met pakketpost bezorgd zal worden. Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven.

Voordelen van bestellen bij Creabest:

groene vinkVoor 15.00 uur besteld en betaald, vandaag nog verzonden!*
groene vinkZorgvuldig verpakt en verzonden.
groene vinkVerzending met PostNL voor een snelle levering.
groene vinkGroot, compleet assortiment.
groene vinkBestellingen vanaf € 25,00 gratis verzonden!
groene vinkBestellingen tot € 25,00 voor € 4,50 altijd voordelig verzonden!
groene vinkProfessionele ondersteuning bij vragen, altijd snel antwoord.
groene vinkRetourperiode van 30 dagen.

logo_ideal images paypal_logo

PostNL_bezorgdienst_logo

* Bestellingen worden verzonden op maandag t/m vrijdag. Bestellingen dienen betaald te zijn voordat deze verzonden worden, m.u.v. bestellingen met betaling onder rembours.


Populaire categorieën

nieuwcollectiesthemaopruiming

albumsbloemenpanpastelsilhouette

simplestoriesstempelinkttatteredangelstimholtz